5 unikke bryllups ideer der vil imponere dine gæster

wedding
Når du skal planlægge dit drømme bryllup, så vil du ofte støde på de samme ideer, temaer og stilarter om og om igen. Leder du efter noget unik til din bryllups reception, så er du kommet til det rette sted. Her får du fem unikke ideer, som du kan bruge til dit bryllup, som vil imponere alle dine gæster.

Hold en cocktaillounge reception

En rigtig god måde at få gæsterne til at slappe af og komme i den rette stemning, er ved at putte alkohol i dem. Med en cocktaillounge reception i starten af denne store fest giver det gæsterne mulighed for at hilse på hinanden og blande sig.

Man kan på forhånd få lavet nogle “specielt lavet” cocktails kun til dit bryllup eller man kan lade gæsterne selv bestille eksotiske cocktails, hvis man har hyret professionelle bartendere. Derudover så er der gode muligheder for at få flotte gruppebilleder, når alle står oppe ved baren.

Gør brug af det gamle

i stedet for bare at fremside gamle billeder på et bord til dit bryllup, så kan bruger gamle billeder fra dine forældres og bedsteforældres bryllupper. En unik ide kunne være at gamle bryllup billeder som borddekorationer, eller endnu bedre bruge billederne som bordnumre. Dette vil være utroligt personligt og det vil give dine gæste en masse at snakke om.

En ekstra kjole

Den store og smukke bryllupskjole er selvfølgelig en af dagens højdepunkter, men hen på aften kan den blive noget af en udfordring for bruden at bevæge sig i. Af den grund er den en yderst smart ide at have en mindre og mere festlig ekstra kjole til rådighed. På den måde er kan bruden bedre deltage i festlighederne.

Kæmpe deserter

Chokoladekage eller islagkage er typiske deserter til et bryllup, men hvorfor ikke lave nogle helt speciale deserter til  gæsterne, udover bryllupskagen. Man kunne foreksempel lave kæmpe deserter der står midt på bordene, som gæsterne skal dele. Dette vil give en masse at snakke om, og så er det også bare rigtig sjovt.

Udstyrret skal være i orden

Til bryllupper spilles der en masse musik og der holdes en masse taler. Derudover er der også den store fest om aften, hvor der skal være lysshow og høj musik. Derfor skal du have professionel udstyr til rådighed, så der ikke er risiko for at musikken stopper.