7 frisører udenfor Aarhus Midtby

Find en frisør uden for Aarhus, eksempelvis i Brabrand
Er det tid til en klipning? Ønsker du et professionelt haircut, men gider ikke at tage helt ind til midtbyen for at få det fikset? Leder du for eksempel efter en frisør i Brabrand? Så kig med her, hvor vi oplister 7 frisører i området udenfor Aarhus Midtby:

Brobjerg Centrets Frisør

Beliggende i Egå, nærmere betegnet i Brobjert Centeret, ligger salonen, der snart har eksisteret i 30 år. Ejeren Pernille overtog roret tilbage i 2006 og har sidenhen givet stedet en total make-over, der giver inspiration og lyst til kreativitet. Målet med et besøg i salonen er ifølge dem selv, at kunderne går gladere ud af døren efter et besøg hos dem.

Frisør Jessica

Bosiddende i området omkring Tilst, så kan Frisør Jessica være et besøg værd for dig. I et prislejde, hvor de fleste kan være med, så leverer Jessica varen, hver gang kunden kommer ind af døren, hvilket kundernes oplevelser fra deres besøg i Jessicas varme stol tydeligt viser.

Frisør Blikfang

I Frisør Blikfang elsker de hår. De 7 friske kvinder sætter en dyd i at skabe hår, der kan bruges af dig selv i hverdagen, og de ligger hårdt arbejde I, at den service de tilbyder skal være i højsædet. Ved konstant at være med på de nyeste trends og udviklinger indenfor frisørhåndværket, så ønsker de at levere den bedst mulige kvalitet til kunderne.

Hair by Drews

Hair by Drews er en moderne, stilfuld og lys salon med et passioneret personale, der går efter at give dig den bedst mulige oplevelse hver gang. Indehaveren Tanja har mere end 20 års erfaring indenfor frisørfaget og ved derfor mere end de fleste, hvordan man får stylet håret på bedst mulig vis.

Lindemark

Lindemark finder du ikke kun ét sted, men hele tre saloner byder indenfor under navnet Lindemark. I henholdsvis Brabrand, Højbjerg og Viby J kan du få den exceptionelle oplevelse af at få ordnet dit hår hos en af salonernes mere end kompetente frisører.

Frisør Klippezonen

Hvis du går ind for at være miljøvenlig, så er et besøg hos Klippezonen i Tilst måske en overvejelse værd. Ejeren har mere end 12 års erfaring fra faget og har med åbningen af salonen valgt at fokusere på en skånsom behandling for kunden, for frisøren og for miljøet. Dette gøres ved at anvende produkter, der er godkendt til en GRØN salon, og derudover kan man selv købe produkterne med hjem, så man kan skåne sit hår bedst muligt i hjemmet også.

Frisør Lindskov

I Centrum af Brabrand, og med busrute 12 lige til døren, ligger den lille salon Frisør Lindskov. Indehaveren Hanne er uddannet i 1974, og har derved mere end 45 års erfaring indenfor frisørfaget. Hvis du ønsker nogle erfarne øjne, der ved hvordan godt håndværk skal laves, så er det uden tvivl Frisør Lindskov, du bør tage et smut forbi.