Fordri tiden og få råd til mere skønhed

Brug din fritid på at få råd til skønhed

Kniber det med at få budgettet til at række til alt det welness og de skønhedsprodukter, som du ønsker dig, så har vi fundet en løsning, der kan få dig lidt tættere på dit mål. Uanset om vi taler om indre eller ydre skønhed, så vil findes der mange gratis muligheder, men der er også områder, hvor du ikke kommer udenom at skulle betale.

Har du brug for en coach, stylist, fedtsugning, personlighedanalyse blandt mange andre muligheder, så koster det penge – og det er typisk ikke småpenge. Derfor kan det være en god ide at spare sammen hvor du kan.

Få råd med online spørgeskemaer

Hvis du alligevel sidder og hænger i sofaen fra tid til anden, så får du her en oplagt mulighed for at fordrive tiden på en god måde – du kan nemlig tjene penge mens du gør det.

Måden det foregår på, er:

  1. Du finder et online panel. Her kan du vælge mellem fx M3panel, Wilke, Userneeds og lidt flere.
  2. Du udfylder nogle få oplysninger om dig selv, bla. køn, alder, postnummer og din e-mail
  3. Herefter modtager du undersøgelser pr. Mail, hvor du både kan se, hvad du får for at deltage og hvor længe undersøgelsen tager
  4. Du udvælger de undersøgelser som du ønsker at deltage i

Når du har gennemført nok undersøgelser, vil du have optjent en masse point. Disse point kan veksles i firmaets gaveshop, hvor du både kan vælge mellem gaver, gavekort, donationer og lodder, som giver dig mulighed for at vinde store præmier. Flere af disse gaver og gavekort falder ind under kategorien wellness og skønhed. Her kan du fx købe cremer, neglelak, håndfjerring, parfume og meget mere.

Når du får dækket nogle af dine behov på denne måde, behøver du ikke at bruge penge på det samtidig. De penge du har sparet, kan du så sætte til side til de større ting du vil have lavet om på i dit liv. Det kan fx være at du brug for en personlig træner, du have råd til at gå i solarie eller tage en spraytan en gang imellem, øjenlågene rettes eller skal du have en mommy-makeover. Du bestemmer selv hvordan din opsparing skal bruges, men der skal selvfølgeligt spares penge sammen før de kan bruges.

N.B. Vær opmærksom på at du ikke kan sammenligne point fra den ene udbyder til den anden. Værdien af pointene er meget forskellig alt efter hvilket firma du vælger. Det vil sige at en Nivea ansigtscreme det ene sted kan koste 100 point, mens den koster 500 point det andet sted.