Få flere penge til at pleje dig selv!

SlønhedDet kan blive en bekostelig affære at holde sit udseende ved lige og pleje sig selv. For det første kræver det pænt tøj, lækre hudprodukter, hårprodukter, ansigtsbehandlinger – listen er lang. Hvis ikke man vil spare på sit udseende og har et begrænset budget, kan det være en god idé at finde andre områder, hvor man kan spare nogle penge. Eksempelvis kan man skifte til naturgasfyr, som  netop vil føre til en reduktion af varmeregningen. Dette er således en måde hvorpå, man kan spare lidt penge for at have lidt flere penge til at pleje sit udseende. 

Hvor kan man spare penge?

Selvom det kræver en mindre investering at skifte til naturgasfyr, vil denne investering hurtigt betale sig hjem, da der er en del af spare på varmeregningen. Ved at skifte fra et gammeldags oliefyr til et naturgasfyr kan man spare op til 40 % af ens varmeregning og op til 50 %, hvis man skifter væk fra elvarme. Således vil man hurtigt kunne spare penge hver måned, som dermed kunne blive brugt på ens udseende. At skifte til et naturgasfyr er selvfølgelig ikke den eneste mulighed, man har for at spare penge. Indenfor opvarmning af hjemmet, er der flere muligheder,  hvor man  kan spare penge, hvis nu et naturgasfyr ikke er ideelt for ens situation. Eksempelvis kan man skifte til solevarme eller en varmepumpe, hvor der også er mange penge at spare.

Udover opvarmning, er der mange små steder i ens hverdag, hvor man kan spare lidt penge, som man så kan bruge på sig selv. Eksempelvis kan nævnes:

  • Lave en madplan – dermed kan man reducere de udgifter man har til mad
  • Lave en indkøbsseddel (og holde sig til den) – dermed reducerer man impulskøb
  • Slukke lyset, når man går ud af et rum – dermed bruger man ikke unødig elektricitet
  • Skærer ned på cafebesøg – det bliver hurtigt dyrt

Der er mange andre områder, hvor man kan spare penge. Men ovenstående er et godt udgangspunkt, hvis man vil spare penge, og dermed have flere penge til at pleje ens udseende.

Billige metoder til skønhedsbehandlinger

Ligesom man kan spare penge for at få råd til “mere skønhed”, er der også mulighed for at vælge billigere metoder til at pleje ens udseende. Eksempelvis er der flere DIY ansigtsbehandlinger, som man kan foretage, fremfor at gå til dyre skønhedsklinikker. Man kan enten købe færdiglavede ansigtsmasker, og så selv foretage ansigtsbehandlingen. Alternativt kan man også lave sin egen ansigtsmaske af eksempelvis most avokado, da dette vil give fugt til huden.  Ligeledes kan man lave hjemmelavede bodyscrubs af oliven olie og groft salt.

Således er der flere måder hvorpå, man kan få flere penge til at pleje sig selv.