Få sommerglød nede i varmen

shutterstock_130218290

Der er ikke noget bedre, end når man er på ferie – det er som om man har en hel anden mentalitet end herhjemme. Man glemmer alle ens problemer og hindringer, og lever i stedet lige nu og her.  Derudover får man en glød både i ansigtet og kroppen, som stråler af glæde og velvære. Vi elsker det, og andre mennesker kan se det på os.

Sommerglød

Sommergløden

Sommerglød gør alverden for ens velvære, selvtillid og sjæl. Alt dette kan også ses på ens udseende, som stråler. Det skader bestemt heller ikke at når man har draget hjem fra ferie, at man så er blevet en smule brunere og håret lysere. Alt dette gør sommeren ved os, eller hvert fald nogle steder, hvor solen skinner og der er varmt.

For at få sommerglød behøver du ikke at være nede i varmen, det kan også sagens ske i Danmark, hvis der er godt vejr. Det kræver dog at vejret i Danmark holder sig til den varme side, i stedet for den meget blæsende og kolde side vi har set indtil videre i denne sommer.

Men mange gange kan det være en lidt dyr fornøjelse at rejse ned til varmen. Her er ikke kun tale om omkostningen for selve turen, men også for mad og aktiviteter på rejsen. Det kan derfor være rart at have lidt flere penge med i lommen, så man ikke går på ferie med ondt i maven og bekymring i sit sind over at have for lidt penge.

Lån til sommerglød

Lån til en rejse sydpå, hvor du kan forkæle dig selv og din ven/veninde. Du kan netop nu låne 4.000 kr., helt uden renter, gebyrer og omkostninger hos VIVUS.DK.  Hos VIVUS.DK kan du låne helt op til 10.000 kr. hvis du er 23 år og har et gyldigt NemID. Hvis du er mellem 20-22 år, kan du låne som førstegangs låner 2.000 kr., hvorefter den stiger til 6.000 kr..

VIVUS.DK har Danmarks billigste kortfristede lån, som gør det muligt for dig at låne så hurtig som muligt ved en evt. rejse. Det vil sige, hvis du først finder ud af, at du har brug for pengene nede på ferien, så kan du med VIVUS.DK, få pengene inden for 2 hverdage. Det vil endda tage endnu kortere tid, hvis du har bank i Nordea og ansøger inden deres lukketid kl. 17:30 – mere præcist vil der gå 30 minutter.

Du kan derfor sagtens læne dig tilbage på solstolen og nyde din ferie, uden nogen som helst bekymringer. For lige meget om du har råd eller ikke råd til at komme på ferie denne sommer, så er muligheden der i hvert fald for at du kan låne gratis til din ferie sydpå.