Få trimmet kroppen i udlandet

Par der er på aktiv ferie for udseendes skyld i udlandet

Alle vil gerne se så pæne ud som muligt, men det er forskelligt hvordan vi opfatter skønhed. Dermed er der også stor forskel på, hvor  meget man vil gøre for at optimere sit udseende. Dag efter dag herhjemme gør vi vores bedste for at være flotte, men mange af de ting man gør, kan også gøres i udlandet, kombineret med at man samtidig holder ferie.

Afhængig af ens sprogegenskaber kan det godt skræmme at skulle træffe mere eller mindre permanente valg omkring ens udseende på tværs af sprogbarrierer, men så kan man bare anvende et oversættelsesbureau, som LingoBob.
Vi har listet tre forslag til hvordan du kan blive smukkere i udlandet:

  1. Tag på solferie og bliv brun

    Den helt klassiske model, som mange benytter sig af er, at tage på solferie og få en lækker sommerkulør. Denne model virker hele året, der er altid en solrig destination, der venter på en. Nogle er ikke glade for solferie, og mange bekymrer sig om kræftrisikoen ved at ligge og stege i solen. Det er absolut heller ikke noget man skal spøge med, så husk som minimum solcremen. Der er mange, som gerne vil have lidt kulør på kroppen og på de fleste pynter det da også.

  2. Få lavet en flot tatovering som et ferieminde

    Et andet alternativ er at få lavet en tatovering i udlandet som ferieminde. Det kræver selvfølgelig at man kan lide tatoveringer, ellers giver det ikke så god mening. Mange vil være bekymret over, at skulle få en tatovør til at tegne det rigtige henover fremmedsprog, men mange af detaljerne kan ordnes hjemmefra. Hvis du finder ud af hvor du vil have lavet tatoveringen, så kan du via en mail-korrespondance, få ordnet det praktiske. Og har du brug for hjælp til sproget, så få et oversætterbureau, som LingoBob til at hjælpe dig med at skrive det rigtige, og forstå svaret.

  3. Tab dig med en aktiv ferie

    Den sidste mulighed for at gøre noget ved dit udseende, handler heller ikke så meget om hovedet, men mere om kroppen. Har du et par kilo for meget på sidebenene, så planlæg en aktiv ferie. Mulighederne er utallige, tag til Frankrig og brug cyklen til, at komme op og ned af nogle af de kendte bjerge fra Tour de France. Eller tag på en trekking ferie. Igen kan du planlægge det meste hjemmefra og er sproget en barriere, så brug et oversættelsesbureau, så du hjemmefra har styr på tingene ved, at have et fast program at forholde dig til.

Til sidst er der bare tilbage at sige: God tur!