Giv dit hjem en makeover

breather-196130

Dit hjem siger meget om hvem du er som person. Du kan ved hjælp af din indretning bestemme hvilket signal du vil sende til omverdenen. Her kan du læse om de to mest toneangivende stilarter, som lige nu præger indretningsmoden.

Nordisk minimalisme

En stil, som i de seneste år har nydt stor popularitet i boligmagasiner verden over, er den nordiske, minimalistiske indretningsstil. Denne stil er med sine rene linjer og afdæmpede farver, på samme tid moderne og tidsløs. Den skandinaviske indretningsstil er kendetegnet ved sit fokus på enkel æstetik og funktionalitet.

Hvis du ønsker at indrette dit hjem i denne stil, kan du male dine vægge i lyse farver som hvid, lys grå, eller sarte pastelfarver. Dine møbler bør være udført i et minimalistisk design du bør sørge for, at indrette dine rum med mange små lyskilder. Herudover bør du gå efter et grafisk udtryk på dine tekstiler og din vægudsmykning.

Hvis du indretter dit hjem i denne stil, vil du med sikkerhed fremstå tjekket og designbevidst i dine gæsters øjne.

New Yorker-cool

En anden populær stil, som ofte kan findes i diverse boligmagasiner, er den urbane ‘New Yorker’-stil. Det kendetegnende for denne stil, er det rå og industrielle udtryk. Stilen stammer fra 1960’ernes New York, hvor unge, fattige kunstnere og studerende flyttede ind i nedlagte varehuse og fabriksbygninger.

Du kan ramme denne stil ved at blotlægge murstensværket i en eller flere vægge. Hvis dit hjem ikke er opført i mursten, kan du sagtens selv opbygge en rå murstensvæg i din stue. Du kan også investere i et flot betongulv i ægte New Yorker-stil.

Indret dine rum med rustikke industrilamper og 60’er-inspirerede møbler, og giv dine gæster en oplevelse af at være kommet helt til ‘the Big Apple’ så snart de træder ind af din hoveddør.