Hvad er forårssæsonens vigtigste tendenser?

Læs om de kommende trends og tendenser i foråret 2019

Hvad er forårssæsonens største tendenser, og hvilke sko skal du kigge efter i butikkerne til januar og februar? Få det store overblik over moden 2019 i Frederiksberg Centrets artikel om forårsmoden 2019, hvor forårssæsonens og sommerens største tendenser er udpeget af stylist og modeekspert Charlotte Sandgren. Stylisten guider dig til de vigtigste farver, print og materialer og giver dig tip til, hvordan du kan bruge tendenser.

Forårets vigtigste farver

I den store modeartikel bliver du guidet til, hvilke farver der er på mode til næste år. Her peger stylisten på postkasserød, solgul og den babyblå farve, som nogle farver du til foråret skal bruge sammen med bordeaux og de nøddebrune farver. Du kan med fordel tone de stærke farver ned med et par højtaljede denimjeans, forklarer stylisten.

Print og materialer i forårskollektionerne

Stylisten peger desuden på de store prikker, tørklædeprint og det 70’er inspirerede batik som nogle af de print, der bliver hotte i foråret. Prikkerne må gerne være store og på både kjoler, bluser og bukser, mens tørklædeprintet og det farverige batikprint mest ses på skjorter og toppe.

Desuden fortæller stylisten om både fløjl og net, der er to nye materialer, som vi kommer til at se særlig meget af til foråret. Fløjl er ellers normalt et efterårsmateriale, men til foråret ser vi det i en tyndere udgave i lys lilla, rosa og andre sarte lyse farver. Net-materialet er lidt vildere og rocket. Brug det enten som kjole eller som netstrømpebukser, hvis du ikke er helt klar til for meget net, forklarer stylisten.

Sko og briller

Skoene og sandalerne skal ligesom i efteråret være chunky til foråret – gerne med detaljer i forårets pangfarver som gul eller postkasserød. Ligesom brillemoden også minder om sidste år med de cool cateye-briller og cykelbriller – de såkaldte hurtigbriller.

Kunne du tænke dig at læse endnu mere om forårets vigtigste tendenser. Få det store overblik over de vigtigste tendenser i forårsmoden 2019 på Frbc-shopping.dk.