Lad ikke briller skæmme dit udseende

Det er desværre ikke alle mennesker, der ser lige pæne ud med briller, hvilket også er grunden til, at mange vælger at bruge linser i stedet. Det kan både være ansigtsformen, en skæv næse eller ørerne der gør det umuligt at bruge briller, mens andre bare ikke synes, at briller klæder dem. Men der er heldigvis råd for det!

Først og fremmest: Linser

Det mest logiske er naturligvis at skifte brillerne ud med linser, så man egentlig ikke kan se, at man har brug for synsforstærkende hjælpemidler. På denne måde er der ingen glas eller stel der skæmmer ansigtet og skjuler øjnene og kinderne. Man vil altså se mere naturlig ud, og skal ikke hele tiden sørge for at have brillerne på sig, hvis man har en tendens til at lægge dem fra sig. Desværre er det heller ikke alle mennesker der kan holde ud at have linser i, fordi de generer deres øjne for meget. Her skal man altså vælge en lidt drastigere løsning, som for eksempel kunne være en laseroperation af øjnene. På denne måde skal du hverken tænke over briller eller linser.

Eller: En øjenlaseroperation

En øjenlaseroperation er selvfølgelig det allerbedste, hvis du gerne vil undgå briller og linser. Med en øjenlaseroperation vil du kunne se helt uhindret uden brug af hjælpemidler, og du skal ikke spekulere over hvor dine briller og linser befinder sig – for du behøver dem ikke. Derudover skal du heller ikke spekulere på at betale for briller og linser, i stedet skal du bare betale din operation én gang for alle, og så er det overstået.

Ved hjælp af en øjenlaseroperation kan du få ordnet dit nærsyn, langsyn eller bygningsfejl, så du kan se perfekt fra du står op og til du går i seng. Hvis du derimod lider af grå stær eller alderssyn, er en linseoperation mere noget for dig. Her går man direkte ind i øjet og fjerne den syge linse, og erstatter denne med en linse af plastik, som bedre fører lyset igennem hornhinden og ind til nethinden.